CSÁKI NYÍLÁSZÁRÓ KFT.  Bemutatóterem: 6600 Szentes, Vásárhelyi út 40.  Telefon: +3630/9565043   E-mail: info@csaki-nyilaszaro.hu

CPL  AJTÓK

DRE CPL ajtók

Előnyök

Az ajtó szabványos mérete néha problémát jelent. Ezt a modellt kevésbé hagyományos méretekben is megtalálja: 198, 211 és 224 cm. Mindezt az Ön igényeinek és elvárásainak való megfelelés érdekében.

Keret

A keret fenyőfából készült, stabilizáló “méhsejt” betéttel töltve. A kitöltött keret mindkét oldaláról HDF-táblával van bevonva. Az ajtólapok 4 mm-es üvegből és 4 mm-es HDF-s síkpanelekből készülnek. Dekoratív táblák és üveg széf VSG 22.

Leírás

Ajtók panelszerkezetben, fenyő sínnel rejtve a szerkezet belsejében. Töltés forgácslap vagy méhsejt formájában, megerősítés a csuklópántokhoz és egy zár.

2 réteg üveg fóliával összekötve, amely megvédi az egészet a sérülésektől. Az ajtó ezen változatában számíthat a megfelelő fényességre és tartósságra. Az ezzel a módszerrel készített üveg mindkét oldalán sima.

CPL FÓLIA SZÍNEK

DRE-Cell fólia

Tartósság, széles színválaszték és esztétikus kivitel. A fa alapú DRE Cell fólia tökéletesen utánozza a fát és biztosítja a legmagasabb minőséget.

Lapozzon bele a 2020-as DRE katalógusba

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Típusválaszték:

INSPIRÁCIÓK: