CSÁKI NYÍLÁSZÁRÓ KFT.  Bemutatóterem: 6600 Szentes, Vásárhelyi út 40.  Telefon: +3630/9565043   E-mail: info@csaki-nyilaszaro.hu

MŰANYAG ABLAKOK

IGLO Light ablakok

Modern kialakítás, nagy mennyiségű nappali fény és nagyszerű paraméterek az energiahatékonyság, a vízállóság, a szélállóság és a légáteresztés szempontjából!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előnyök
  1. Elegáns dizájn, amelyet a Drutex profil karcsú, keskeny és lekerekített vonalai, valamint a hagyományos alumínium fogantyúnál keskenyebb alumínium fogantyú jellemez.
  2. Nagy mennyiségű napfény, köszönhetően a keskenyebb profiloknak és az üvegezési felületnek a szokásos rendszerekhez képest
  3. A furnér színek széles választéka, amely bármilyen belső elrendezést tesz lehetővé.
  4. Kiváló minőségű, ötkamrás A osztályú profilok biztosítják a magas szintű biztonságot, kizárólag alapanyagból.
  5. Az ablak szilárdsága és stabilitása, köszönhetően az eredeti acél megerősítés nagy kamrájának és a modern szerelvényeknek, két lopásgátlóval.
  6. Nagy funkcionalitás a modern szerelvényeknek és az ún a fogantyú hajtóműve, amely lehetővé teszi a középső helyzetet az összehajtott szárnyakon – mozgatható oszlop. 
  7. Kiváló energiahatékonyság, köszönhetően a profil optimális felépítésének és az EPDM tömítésnek, valamint a horganyzott acél hővázaknak vagy opcionálisan az innovatív Swisspacer Ultimate kereteknek, amelyek akár 12% -os energia-megtakarítást és alacsony kibocsátású üvegezést biztosítanak.
  8. A standard V-Perfect technológia (vékony varrat) lehetővé teszi a profilok tökéletes összekapcsolását, garantálva a nyomás és a varrat sokkal jobb szabályozását, és ezáltal nagyon jó paramétereket a sarok szilárdsági tesztjeinél.
Hőszigetelés, hangszigetelés

Hangszigetelés: a felhasznált üvegcsomagolásoktól függően.

Hőszigetelés: 

Uw = 1,1 W / (m 2 K) * acélerősítéssel, Ug = 0,7 W / (m 2 K) együtthatójú üveghez argonnal töltve, Swisspacer műanyag kerettel

* 1230 x 1480 mm méretű ablakokhoz, CSI Csehország.

Uw = 1,0 W / (m 2 K) * acélmegerősítéssel, Ug = 0,6 W / (m 2 K) együtthatójú üveghez argonnal töltve, Swisspacer műanyag kerettel

* 1230 x 1480 mm-es ablakhoz, ha Rosenheim.

Keret, erősítés, tömítés

Keret: Alapkivitelben horganyzott acél váz. Opcionálisan a Swisspacer Ultimate többféle színben kapható.

Erősítés: Innovatív, eredeti módszer a vasalás elrendezésére a kamrában, befolyásolva a rendszer statikáját és stabilitását. Nagy erősítő kamra a piacon kapható ilyen típusú rendszerekhez képest – 35 mm x 24 mm x 2 mm méretű acél megerősítés Keret és szárny megerősítés alapfelszereltségként – acél, C alakú. Teljes megerősítés használatának lehetősége a keretben. Teljes megerősítés esetén a kikapcsoló kampókat az acélhoz csavarják.

Tömítés: Az ablak kettős tömítéssel van felszerelve: külső, belső EPDM-ből, fekete és szürke színben. A standard tömítés kitölti az alsó illesztési hornyot.

Jellemzők

Profil

A keret és az ablakszárny saját, ötkamrás profilja, kizárólag az A osztályú alapanyagból, 70 mm-es váz- és szárny beépítési mélységgel, 32% -kal keskenyebb, mozgatható simítóval, szimmetrikusan elhelyezett alumínium fogantyúval (a keret és a szárny hajtása 108 mm, a mozgatható derékszélesség szélessége 112) mm). Nagy mennyiségű napfény és divatos üvegezés, köszönhetően a nagyobb üvegfelületnek, a hagyományos profilokhoz képest.

Üveg

Üvegezés vastagsága legfeljebb 40 mm. Alapkivitelben egykamrás üvegegység, amelynek hőátbocsátási tényezője Ug = 1,0 W / (m 2 K) a PN-EN674 szerint.
Ug = 0,6 W / (m 2 K) együtthatójú csomagok használatának lehetősége .
Megnövelt hangszigetelésű, edzett, biztonságos, betörésgátló, díszes, napvédő üveg használata.

Szerelvények

MACO MULTI MATIC KS alapértelmezés szerint két lopásgátlóval, Silber-Look bevonattal és lineáris mélyedésekkel az espagnolettákon, valamint opcionálisan kapható csuklópántokkal, amelyek el vannak rejtve a szerelvény bevágásában; az ablak el van látva a fogantyú helytelen helyzetének blokkolásával és egy szárnyemeléssel *, a mikrohelyzet szellőzésével a tartóban **. 


* Az ablak magasságától függően 

** az ablakok dönthető és fordítható