CSÁKI NYÍLÁSZÁRÓ KFT.  Bemutatóterem: 6600 Szentes, Vásárhelyi út 40.  Telefon: +3630/9565043   E-mail: info@csaki-nyilaszaro.hu

DÖNTHETŐ ÉS TOLHATÓ TERASZAJTÓK

DRUTEX IGLO 5 PSK teraszajtók

Műanyagból készült termék. Tökéletes megoldás, amely biztosítja a nagy fényellátást mind a nagy, mind a kis helyiségekben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előnyök
  1. A modern kialakítással és nagy üvegezéssel rendelkező saját rendszer garantálja a maximális fényellátást.
  2. Lekerekített forma és harmonikus megjelenés jellemzi.
  3. Kiváló funkcionalitás és kényelmes használat a technológiailag fejlett profil- és hardverrendszernek köszönhetően.
  4. Bármilyen belsőépítészeti lehetőség a színek és kiegészítők széles választékának köszönhetően.
  5. Alapkivitelben az ún vékony varrat (V-Perfect), amely lehetővé teszi a profilok tökéletes illesztését, garantálva a nyomás és a varrat sokkal jobb szabályozását, és ezáltal nagyon jó paramétereket a sarok szilárdsági tesztjeinél.
Keret, tömítés, erősítés

Keret: horganyzott acél váz alapfelszereltségként, opcionálisan a Swisspacer Ultimate kapható különféle színválasztékokban

Az ablak kettős tömítéssel van ellátva: külső, belső EPDM-ből, fekete és szürke színben.

Vázerősítés – teljes acél (zárt). Teljes megerősítés esetén a kikapcsoló kampókat az acélhoz csavarják. A levél esetében a “csatorna” alakú megerősítés.

Jellemzők

Profil

Az ötkamrás keret és szárnyprofilok kizárólag A-osztályú alapanyagból készülnek, beépítési szélességük 70 mm. Opcionálisan egy küszöb alatti csík tömítéssel A rendszer két változatban kapható: féloldalas IGLO 5 és nem homlokzati IGLO 5 CLassic. 

Üveg

Alapkivitelben egykamrás üvegegység , amelynek hőátbocsátási tényezője Ug = 1,0 W / (m 2 K) a PN-EN674 és Ug = 1,1 W / (m 2 K) a PN-EN673 szerint. A trzyszybowego Ug = 0,7 W / (m 2 K) csomag alkalmazhatósága . Maximális üvegvastagság 36 mm-ig. Megnövelt hangszigetelésű, edzett, biztonságos, betörésgátló, díszes, napvédő üveg használata.

Szerelvények

A dőlés lezárását támogató automatikus szerelvény használatának lehetősége Négy lopásgátló alapkiépítésben.